Η Copyway ιδρύθηκε το 1998 με έδρα την Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοματισμού γραφείου, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 400 πελάτες στον πρώτο χρόνο λειτουργίας.

Τα 2001 εξειδικεύτηκε στην διάθεση και υποστήριξη φωτοαντιγραφικών, εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων, μηχανημάτων σχεδίου, plotter και περιφερειακά μηχανήματα εκτύπωσης. Επίσης δραστηριοποιείται στην πώληση αναλωσίμων και ανταλλακτικών καθώς και στην υποστήριξη ,συντήρηση και επισκευή τπου ων μηχανημάτων που διαθέτει.

Το έτος 2008 στην περιοχή Ιπποκράτειου πλέον αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων της εταιρίας SHARP αναπτύσσει την γκάμα προϊόντων της σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και περιφεριακά.

Το έτος 2014 η Copyway από ατομική επιχείρηση αλλάζει μορφή σε Ανδρέας Δεληγιαννίδης & Σ.Ι.Α. Ο.Ε. μετακομίζει στην Μυσιρλή 22 Χαριλάου σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. Στον χώρο μας λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα :Έκθεση με όλα τα προϊόντα μας ,Τμήμα πώλησης αναλωσίμων υλικών ,Τμήμα service , Αποθήκη ανταλλακτικών.

Μέσα από συνεχόμενη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, η Copyway παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας χωρίς πειραματισμούς και αυτοσχεδιασμούς στη περιουσία σας!

Copyway Store

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password